T2 studio logotip beli
T2 studio logotype

Osvetljevanje in razvijanje CTP plošč

Kaj so CTP plošče?

CTP plošče so izdelane iz visokokakovostnega aluminija z dvoslojno formulacijo, s čimer pridobijo lastnosti visoke občutljivosti, izvrstne reprodukcije pik, večje širine procesiranja in stabilne učinkovitosti.

Kaj pomeni kratica CTP?

Zakaj izbrati nas?

Nudimo osvetljevanje in razvijanje CTP (Computer-to-Plate) plošč različnih dimenzij, ki so ključne za sodobno tiskarsko industrijo.

Z več kot desetletjem izkušenj in zavezanim strokovnim pristopom k vsakemu projektu, smo postali sinonim za kakovost, zanesljivost in inovacije.

Prednosti

Osvetljevanje CTP plošč

  • Ponujamo napredne tehnologije osvetljevanja CTP plošč, ki zagotavljajo natančnost in doslednost v vsakem koraku postopka.
  • Uporabljamo najnovejše svetlobne vire, ki omogočajo hitro in učinkovito osvetljevanje, hkrati pa ohranjajo visok standard kakovosti.

Razvijanje CTP plošč

  • Naši sistemi za razvijanje CTP plošč so zasnovani za optimalno odstranjevanje nerazvitih delov emulzije, kar zagotavlja čiste in jasne slike.
  • Sodelujemo z vodilnimi proizvajalci kemikalij, da zagotovimo najboljše razvijalne rešitve za vaše potrebe.
  • Po končanem procesu razvijanja, ploščo tudi "zagumiramo", s čimer ji dodamo gumirani premaz, ki ploščo ščiti pred poškodbami ter zunanjimi vplivi okolja.

Proces osvetljevanja in razvijanja

Celotni proces je podprt z RIP-om (raster image processor), s katerim dosežemo primerno obdelavo in pripravo datotek.

© 2024 Izdelava: T2 STUDIO d.o.o.
homeenvelopephone-handsetmenu