T2 studio logotip beli
T2 studio logotype

Prenova celostne grafične podobe za Avtotapetništvo Šetina

V današnjem hitro spreminjajočem se poslovnem svetu je ohranjanje svežega in privlačnega videza znamke ključnega pomena za uspeh, zato se je podjetje Avtotapetništvo Šetina odločilo za osvežitev svoje celostne grafične podobe, ki bo odražala sodobnost, inovativnost ter visoko kakovost njihovih storitev.

Nova celostna grafična podoba ne predstavlja zgolj estetskega posodobitve, temveč je tudi strateški korak za krepitev prepoznavnosti znamke in privabljanje nove ciljne publike.

Obstoječi logotip, ki ga je stranka uporabljala vse od začetka delovanja je bil zasnovan za avtoakustiko ter avtotapetništvo.

Obstoječi logotip.
Obstoječi logotip za avtoakustiko in avtotapetništvo.

Kasneje se je znamka zaradi vse večjega povpraševanja po obnovi avtomobilskih sedežev ter notranjosti vozil, specializirala za avtotapetništvo.

Ker smo si želeli ohraniti prepoznavnost znamke ter poudariti dolgoletno tradicijo, smo se odločili, da ne posegamo v barvno paleto, temveč se osredotočimo na prenovo logotipa.

Novi logotip znamke Avtotapetništvo Šetina.
Novi logotip v obstoječih barvah.

Pri načrtovanju novega logotipa smo želeli v slednjega dodati element, ki brez dodatnega besedila sam po sebi pove, kaj je glavna dejavnost podjetja. To smo dosegli z umestitvijo avtomobilskega sedeža, kot detajl pa smo dodali napis na sedalni del.

Pri izbiri ustreznega fonta smo prav tako izhajali iz strankinega dela. Črke v napisu ŠETINA ponazarjajo šive, ki jih stranka uporablja pri svojem delu.

Ostali projekti

Puki tajske masaže: oglaševalska kampanja

Izvedba Google Ads oglaševalske kampanije na spletu za salon tajskih masaž v centru Ljubljane, z namenom oglaševanja pestre ponudbe masaž.

VEČ O PROJEKTU
Oblikovanje celostne grafične podobe za masažni salon v centru Ljubljanje

Oblikovanje celostne grafične podobe za PUKI salon tajskih masaž v Ljubljani.

VEČ O PROJEKTU
Oblikovanje celostne grafične podobe za 3D LAB

Oblikovanje celostne grafične podobe za 3D LAB Ljubljana.

VEČ O PROJEKTU
© 2024 Izdelava: T2 STUDIO d.o.o.
homeenvelopephone-handsetmenu