Od priprave za tisk do osvetljevanja CTP plošč

  • od

Glede na vaše potrebe realiziramo vse vrste tiskovin: od zahtevnih katalogov, prospektov, knjig in periodičnega tiska, do preprostejših vizitk in dopisov. Glede na potrebe, lahko projekt izpeljemo od idejne zasnove do končnega izdelka – tiskovine. Po želji lahko realiziramo tudi samo del priprave za tisk, ki je potrebna za posamezen projekt.

.

Strojna in programska oprema za grafično pripravo in obdelavo

Pri vsakdanjem delu uporabljamo najsodobnejšo strojno opremo tipa Macintosh-Apple in PC, obenem pa je na voljo vse potrebno, da lahko obdelamo in pripravimo tudi materiale, ki so nastali na operacijskih sistemih in opremi starejšega datuma. (Mac OS X, Windows 7).


Na obeh platformah je na voljo celoten nabor profesionalne programske opreme, ki se običajno uporablja za grafično dejavnost (Adobe Photoshop, Indesign, Pagemaker, Illustrator, Freehand Word in drugi), pa tudi programska oprema, ki teče samo na PC računalnikih (CorelDraw ipd.).

Obdelava fotografij ali prelom besedila – vedno koraku z razvojem

Ekipo DTP operaterjev sestavljajo strokovnjaki z vrhunskim poznavanjem tiskarske priprave in grafične dejavnosti. Posamezniki s poznavanjem starih tehnik stavljenja teksta in repro postopkov prenašajo dragoceno znanje naslednjim rodovom, obenem pa uspešno držijo korak z napredkom tiskarskih tehnologij.


Naj gre za prelom teksta ali za zahtevno skeniranje slik, naše znanje je zagotovilo za kakovostno izvedbo katerekoli tiskovine.